Die Walküre

RB&O
zo 15 jun 11:00
Kleine Zaal
zo 15 jun
11:00
Tickets

The Royal Ballet & Opera House London komt weer terug in Diemen. Met een zeer afwisselend programma brengt Royal Ballet & Opera vanuit het theater in London de crème de la crème van opera en ballet naar de bioscoop.

 

Met 10 producties bevat het programma geliefde klassiekers en bekende namen zoals Assepoester, De Notenkraker en Le Nozze di Figaro, maar ook twee nieuwe operaproducties: Les Contes d’Hoffmann en Die Walküre.

 

Alle operavoorstellingen worden Nederlands ondertiteld. Wij vertonen alle opera's en balletvoorstellingen semi-live. Dit is dus na de live-vertoningen vanuit London. Let op: De interviews zijn Engels gesproken en worden niet ondertiteld.

Op een stormachtige avond brengt het lot twee vreemdelingen bijeen, wat tot een liefde leidt die de kracht heeft om een eind aan de wereld te maken. Ondertussen ontwikkelt zich in het rijk der goden een epische strijd tussen de oppergod Wodan en zijn opstandige dochter, Brünnhilde. 

Regie
Barrie Kosky
Cast
Christopher Maltman, Elisabet Strid, Lise Davidsen, Marina Prudenskaya, Maida Hundeling, Lee Bisset, Stanislas de Barbeyrac, Soloman Howard, Katie Lowe, Claire Barnett-Jones, Catherine Carby, Alison Kettlewell, Monika-Evelin Liiv, Rhonda Browne.
Speelduur
365 min
Land
Verenigd Koninkrijk
Taal
Duits

Over de makers

Dirigent: Antonio Pappano