Turandot

RB&O
wo 21 mei 18:30
Kleine Zaal
wo 21 mei
18:30
Tickets

The Royal Ballet & Opera House London komt weer terug in Diemen. Met een zeer afwisselend programma brengt Royal Ballet & Opera vanuit het theater in London de crème de la crème van opera en ballet naar de bioscoop.

 

Met 10 producties bevat het programma geliefde klassiekers en bekende namen zoals Assepoester, De Notenkraker en Le Nozze di Figaro, maar ook twee nieuwe operaproducties: Les Contes d’Hoffmann en Die Walküre.

 

Alle operavoorstellingen worden Nederlands ondertiteld. Wij vertonen alle opera's en balletvoorstellingen semi-live. Dit is dus na de live-vertoningen vanuit London. Let op: De interviews zijn Engels gesproken en worden niet ondertiteld.

De beeldschone maar ijskoude prinses Turandot wil alleen met de man trouwen die drie raadsels correct kan beantwoorden. Wie daarin faalt, wordt op brute wijze onthoofd. Maar als er een onbekende prins komt, wordt de machtsbalans in het hof van Turandot voorgoed verstoord, wanneer de mysterieuze vreemdeling doet wat niemand anders tot nu toe is gelukt.

Regie
Andrei Șerban
Cast
SeokJong Baek, Aled Hall, Sondra Radvanovsky, Anna Princeva, Michael Gibson, Adam Palka, Hansung Yoo, Paul Hopwood, Ossian Huskinson

Over de makers

Dirigent: Rafael Payare