Neem de Tijd

Bart Bosch
di 26 nov 20:30
Grote zaal
di 26 nov
20:30
Tickets

Bart Bosch was ooit een gevierd entertainer, televisiepresentatoren zanger, bekend om zijn improvisatie talent en meeslepende liedjes. Bart keerde het entertainment vak de rug toe en ging namens Stichting Gilat werken als theatermaker voor ernstig en terminaal zieke kinderen in alle academische ziekenhuizen van Nederland en Curacao.

Hij ontmoette Janneke, een jong meisje met een glimlach die iedereen om haar vinger wond. Ze was echter uitbehandeld, haar ziekte liet geen ruimte voor genezing. Toch straalde ze een levenslust uit die Bart diep raakte. Tijdens hun gesprekken vertelt ze hem over haar dromen: hoe ze graag op een podium had willen staan, verhalen vertellen en zingen voor een publiek, net zoals Bart ooit deed.
 
Janneke weet dat haar tijd beperkt is, maar ze wil één ding bereiken: Bart weer zien stralen als de entertainer die hij ooit was. Weet ze hem te overtuigen om terug te keren naar het theater. Niet alleen voor Bart, maar ook voor zichzelf, zodat ze via hem haar droom kan beleven.
 

Met Jannekes woorden en moed in zijn hart schreef Bart zijn theaterprogramma, 'neem de tijd'. Het publiek krijgt een fijn muzikaal programma te zien dat ontroerend, inspirerend en zeker humoristisch is en waar zijn improvisatietalent weer in naar boven komt.
  
Bart wordt muzikaal begeleid door een fantastische band onderleiding van Christan Grotenbreg.