La Pampa

Tapis Rouge Frans Filmfestival
za 28 sep 20:00
Kleine Zaal
za 28 sep
20:00
Tickets

Willy en Jojo, brengen hun jeugd door  in Longué-Jumelles, een klein dorp in het Franse departement Maine-et-Loire.

 

Ze zijn van jongs af aan boezemvrienden en wijken nooit van elkaars zijde. Om de verveling te verdrijven, brengt Willy zijn tijd door op La Pampa, een motorcrossbaan waar Jojo traint voor het Franse kampioenschap. Op een avond ontdekt Willy het grote geheim van Jojo. Die kennis stelt hem enorm op de proef. Hoe ver reikt zijn steun en loyaliteit... Het betekent het onverbiddelijke einde van zijn kindertijd.

 

Aanvang: 20:00 | Duur: 107 min

 

Combineer deze film met een heerlijke Franse dagschotel in Café de Omval, voor slechts 10 euro. Klik hier voor meer informatie.

Met ruim vierduizend toeschouwers is Tapis Rouge Frans Filmfestival in vier jaar tijd uitgegroeid tot het belangrijkste Frans culturele evenement in Nederland. Alle films in het programma zijn previews, en soms exclusives als de film niet in Nederland gedistribueerd wordt. Elke dag zijn er speciale avonden met regisseurs en acteurs. Het doel van het festival is om aan Nederlanders de Franse films van het jaar te presenteren die het beste de geest en originaliteit vertegenwoordigen die de Franse cinema zo bijzonder maken.

Deze 5e editie vindt plaats van 26 september t/m 1 oktober 2024 o.a. in De Filmhallen en Lab 111. Theater de Omval is er trots op dat zij dit jaar aan het festival deelneemt met 4 Franse films op 28 en 29 september en op 1 oktober.

Regie
Antoine Chevrollier
Cast
Met Sayyid El Alami, Amaury Foucher, Damien Bonnard e.a.
Speelduur
104 min
Taal
Frans
Ondertiteling
Engels