Op weg naar het goud

Stella de Haas
Première
zo 29 sep 14:15
Grote zaal
zo 29 sep
14:15
Tickets

Sommige gebeurtenissen overkomen je in je leven. Dat zijn er eigenlijk maar enkelen. De rest is gebaseerd op een keuze. Al je keuzes geven een rimpeleffect en leiden weer tot nieuwe gebeurtenissen en keuzes.

 

Hoe zit dat precies? Wat kun je ermee? Hoe kun je het beïnvloeden en tot keuzes komen die bij jou horen en passen?

 

In de voorstelling “Op weg naar het goud” word je meegenomen op een muzikale reis door zangeres en verhalenvertelster Stella de Haas. Hierbij wordt zij begeleid door een 3 koppig combo dat de mooiste liedjes speelt, van The Surpremes tot The Police.

 

Ondertussen vertelt Stella over schaamte, je niet genoeg voelen, kwetsbaarheid en moed met een zalige dosis Amsterdamse Nuchterheid. Hoe kunnen we dit inzetten om het Goud te vinden? 

 

Leeftijd: 16+

Aan deze voorstelling met een lach, een traan en een herkenbaarheid die je tot denken zet, is een mooi boekje verbonden: “Op weg naar het goud”. Als je het boek leest zal het je aanzetten tot een bewustwording van de invloed van je gedachten op de gevoelens die je hebt. Stella beschrijft op een column-achtige manier hoe we naar onderwerpen kunnen kijken als het maken van keuzes en strategieën om tot een besluit te komen. Wat doet schaamte met je? En wat doet zelfvertrouwen met je? Wat gebeurt er in je leven op het moment dat je een innerlijk weten hebt dat je genoeg bent?

Het boek is verkrijgbaar na de voorstelling en op www.opwegnaarhetgoud.nl

De première van “Op weg naar het goud” zal zijn in De Omval in Diemen op 29 september 2024 om 14.15uur. Ook zal de lancering van het boek dan plaatsvinden!

Vind je weg naar informatie & tickets op www.opwegnaarhetgoud.nl

Over de makers

Zangeres en actrice: Stella de Haas

Piano: Huub Hoogkamp

Bas: Leo Verbree 

Drums: Sheila Bosco